Csoportos Mentorprogram indul. Jelentkezz most!
Ajánlatok

Ajánlataim

Dolgozzunk Együtt

A női egészség egy szerteágazó terület. Az én célom az, hogy átfogó képed legyen a testedről, betegségedről és arról, hogyan segítsd magad a táplálkozással. 

2 féle képpen szoktam dolgozni:

– egyik eset amikor szükség van étrendre is, amikor ezt igényli az illető aki megkeres, ebben az esetben a Mentorprogram vagy a Boldog Nő csomag (hamarosan) ajánlott

– a másik amikor a konzultációk útmutatása is elég a helyes irány megtalálásához. Ebben az esetben a következők közül lehet választani: Útbaigazító konzultáció, Alap dietetikai tanácsadás, Iránytű a hormonjaidhoz tanácsadás, Ciklusszinkron tanácsadás (hamarosan), Kontroll konzultációk

Fontos teendők

Ezt tudnod kell mielőtt belevágunk

Nem kell félned, itt nem egy önsanyargató fogyókúrát fogsz kapni, amitől se jobbra se balra nem nézhetsz. Kizárólag tudományos alapokon nyugvó, rugalmasan alakítható, kiegyensúlyozott elveket sajátíthatsz el, amik rávezetnek majd a saját, járható utadra.

Az Útbaigazító konzultáció kivételével bármelyik választott együttműködési formához szükséged lesz:

Részletes laborvizsgálatok eredményeire e-mailben elküldve

7 napos táplálkozási naplóra, fotókkal együtt

A bevezető kérdőív kitöltésére, amit rögtön a fizetés után küldök

Vér analízis

Részletes laborvizsgálatok

Ahhoz, hogy célzottan tudd kezelni a problémádat, tudnod kell honnan fúj a szél.

A vérvizsgálatokból kiderül melyik láncszem szorul megerősítésre, és ez az igazán valós „előtte-utána” fotó.

Jó tisztában lenni azzal, hogyan néz ki belülről a problémád, amikor szakember segítségét szeretnéd kérni, akkor meg kifejezetten fontos.

Számomra ez a nulladik lépés az együttműködéseim során, hiszen máskülönben vaktában lövöldöznénk…

7 napos táplálkozási napló

A táplálkozás naplót fotózva kérem, így én is látom az adagokat/ színeket/arányokat a tányéron és neked sem kell jegyzetelgetni. Az aznap keszült fotókat kérem egy dokumentumba vagy montázsba rendezni és mellé írni az elfogyasztásuk időpontját 😊 Minden kis sósmogyoró és kávé is kerüljön bele!

Ez egy nagyon nagyon fontos lépés mindkettőnk számára, nélkülözhetetlen a helyes irány megtalalásához. 

Nem hiszek abban, hogy egy sablon mindenkire ráhúzható, es a munkám során inkább tanítok mint tiltásokat es parancsokat osztogatok. A lényeg nem az, hogy az én előirasaimat kövessek amig meg nem unják, hanem az, hogy mindent megertve bármilyen helyzetben meg tudják hozni a számukra optimális döntést 😊

Női táplálkozás és napló
Kerdoiv online

Bevezető kérdőív kitöltése

Ezt a konzultáció előtt minimum 2 órával szükséges kitölteni, hogy fel tudjak készülni belőle a beszélgetésünkre. Így a rendelkezésünkre álló időben a legfontosabb dolgokat tudjuk majd megbeszélni, és valóban olyan kérdésekre találunk majd választ amik nem hagytak nyugodni eddig.

Nem hiszek abban, hogy egy sablon mindenkire ráhúzható, és a munkám során inkább tanítok mint tiltásokat és parancsokat osztogatok.

A lényeg nem az, hogy az én előírásaimat kövessék, amíg meg nem unják, hanem az, hogy mindent megértve bármilyen helyzetben meg tudják hozni a számukra optimális döntést. 😊

Visszajelzések

Rólam mondták

Szolgáltatásaim

amik által segíthetek közelebb kerülni az
egészséges önmagadhoz

A női egészség egy szerteágazó terület. Sokféle módon megközelíthető és megérthető viszont én személyesen a táplálkozástudomány útján ismertem meg mélyebben ezért a következő területeken mozgok otthonosan:

Boldog Nő csomag (Hamarosan)🌸 Iránytű a hormonjaidhoz konzultáció - 90 perc
🌸 általános mintaétrend pontos mennyiségek nélkül, szabadon kombinálható alapanyagokkal, inspiráció jellegű, színes-képes, íncsiklandó javaslatokkal, klasszikus és különleges kombinációkkal
🌸 bevásárlólista
🌸 Ciklusszinkron e-book

Ciklusszinkron tanácsadás (Hamarosan)🌸 Minden nőnek aki a legtöbbet szeretné kihozni magából, harmóniában akar lenni a hormonjaival és kiküszöbölné a házisárkány üzemmódot
🌸 Videós anyagok: a női ciklus részletes, érzékletes bemutatása, a ciklus fázisaira jellemző dolgok ismertetése: hogyan hat a ciklusunk az étvágyunkra? stb.
🌸 Ciklusszinkron e-book ajándékba
🌸 Ennivaló javaslatok amik az egészséges női működést támogatják
🌸 30 perces konzultáció ahol a felmerülő kérdéseidet megbeszélhetjük

Az elvem, hogy mínőségi időt töltök mindenkivel, aki hozzám fordul, tehát​

a foglalható időpontok száma limitált, ezért jó, ha előre rögzíted a sajátodat!

Ízelítő

Hogyan dolgozom?

Röviden összefoglalom a személyreszabott együttműködésünk alap pontjait:

Konzultáció előtt

kiküldök neked egy részletes kérdőívet, amiből felkészülök a veled való beszélgetésre.

Tanulmányozom a táplálkozási naplódat

amit küldtél, elmélyülök a napi programod és ízlésed megértésében.

(Az első konzultáció után pedig küldök neked egy összefoglalót az elhangzottakról, illetve személyre szabott tanácsokkal látlak el. Amennyiben étrendet is igényelsz, akkor a konzultáció után is kapcsolatban maradunk üzenetben és még két konzultáció erejéig, hogy minél többet tudjunk kihozni az együttműködésből. )

Az étrendet pedig

a munkaprogramod, napirended szerint igyekszem igazítani, hogy belesimuljon az életedbe. Ez nem egy megszorító fogyókúra, sem valami extrém sablonétrend.

Kézhez pedig egy gyönyörű színes dokumentumot fogsz kapni, nem egy szürke táblázatot. Szeretném, ha amikor ránézel az étrendre, az megmozgatná a fantáziádat, és beindulna benned a kíváncsiság, ehhez pedig szívvel-lélekkel állítom össze a recepteket, képekkel megtűzdelve.

Íme egy kis

Étrend ízelítő

a folyton megújuló külsejű és szezonálisan változó étrendekből.

Ajándékozz énidőt, töltődést, fejlődést és egészséget

Vásárolj szeretteidnek Útbaigazító konzultációt, Iránytű a hormonjaidhoz konzultációt, Boldog Nő csomagot vagy Mentorprogramot. 

Biztosítsd a lehetőséget ahhoz, hogy közelebb kerüljön az egészséges Nőhöz önmagában, hogy felfedezze  a belső ragyogás forrását és egy megértő, támogató környezetben, biztos lépésekkel haladhasson az testi-lelki jólléte felé.