A jelentkezés lezárult, mivel a helyek beteltek. Legközelebb március végén vehetsz részt!

Webinárium
Díjköteles Webinárium - Augusztus 30. szerda

Kisbabát szeretnék

Termékenységi gondokkal küzdőknek és tudatosan készülő pároknak
A webinárium lejárt. Köszönöm az érdeklődést és a jó társaságot.

A következő Babatervező dátumát közölni fogom, de addig is az Ajánlatok oldalon találhattok más szolgáltatásokat.
A webinárium lejárt. Köszönöm a jó társaságot és a kérdéseiteket.

A következő babatervező webinárium aug-szept. körül esedékes, de addig is foglalhattok Alapkonzultációt vagy Mentorprogramot.
 • Policisztás petefészek szindrómád van?

  Benned is megfagyott már a vér amikor megkaptad a diagnózist és rájöttél, hogy ez jelentheti azt, hogy nem lehet gyereked? Vagy ha lehet is, de gyógyszer nélkül nem fog menni?

  Policisztás petefészek szindrómád van?
 • Amikor jön a nem várt vérzés...

  Már régóta próbálkoztok, egyre mélyebbre ásod magad a lehetséges okok felkutatásába és mégis minden hónapban összetörik a szíved amikor érkezik a nem várt vérzés?

  Amikor jön a nem várt vérzés...
 • Egyre nő a feszültség és elvész a varázs

  Lázasan sorakoztatod az ovulációs teszteket, a pároddal már mindketten úgy vagytok rajta az ügyön, mint a svájci óra mégsem jön az a bizonyos második csík? Emiatt egyre nő a feszültség, és elvész a varázs a gyermekvállalás legélvezetesebb részéből…

  Egyre nő a feszültség és elvész a varázs
 • Policisztás petefészek szindrómád van?

  Benned is megfagyott már a vér amikor megkaptad a diagnózist és rájöttél, hogy ez jelentheti azt, hogy nem lehet gyereked? Vagy ha lehet is, de gyógyszer nélkül nem fog menni?

  Policisztás petefészek szindrómád van?
 • Amikor jön a nem várt vérzés...

  Már régóta próbálkoztok, egyre mélyebbre ásod magad a lehetséges okok felkutatásába és mégis minden hónapban összetörik a szíved amikor érkezik a nem várt vérzés?

  Amikor jön a nem várt vérzés...
 • Egyre nő a feszültség és elvész a varázs

  Lázasan sorakoztatod az ovulációs teszteket, a pároddal már mindketten úgy vagytok rajta az ügyön, mint a svájci óra mégsem jön az a bizonyos második csík? Emiatt egyre nő a feszültség, és elvész a varázs a gyermekvállalás legélvezetesebb részéből…

  Egyre nő a feszültség és elvész a varázs
Lehet, hogy sok mindent összeolvastál és próbáltál már, de nem látod az összefüggést és mindent próba szerencse alapon tesztelsz.
Ezzel az a gond, hogy telik az idő és minden egyes új dologgal próbálkozás új reményt ad, ami aztán megint összetöri a szívedet…
Sokkal jobb lenne látni a kerek képet, tudni pontosan hogyan is működik a fogantatás, mi kell hozzá?
Mert amint látod, közel sem mindenkinek olyan egyszerű ez, hogy csak akarja és kész is…

Mit mondanak a számok?

Egy egészséges nőnek, egy adott ciklus alatt 25-30% esélye van a fogantatásra.

EZ mondhatni nem túl sok..  Jó pár tényezőnek együtt kell állnia a sikeres fogantatáshoz, szeretnéd tudni mik ezek és mire kell figyelnetek?

PCOS (policisztás petefészek szindróma) esetén, például, a szénhidrátanyagcsere zavarok, a túltengő férfihormon szintek, a stressz (mentális vagy fizikai), a tápanyaghiányok mind nehezíthetik a sikeres ovulációt.

Viszont. NEM törvényszerű, hogy PCOS-el nehezebben jön a baba!

Sosem egyedül rajtad múlik

Sok minden van, amit jó tudni

Nem vagy csődtömeg, és nem feltétlenül vagy gyermektelenségre ítélve, ezt ne felejtsd el még a rossz pillanataidban sem!

Sosem egyedül rajtad múlik a dolog, és borzasztó, hogy ez a nyomás mennyire a nőkre nehezedik… de egészen sok minden van amit jó tudni ahhoz, hogy nyugodt lehess a saját részed felől.

Ha megismered a ciklusod, és aszerint alakítod a táplálkozásodat, a pihenést és a testmozgást, már óriási helyzeti előnnyel indulsz.

A rendszertelen, sokszor gátolt ovuláció okozhat nehézségeket, azonban:

Ezeket a gátló tényezőket egy jól kialakított életmóddal ki lehet iktatni , és elérni a rendszeres ovulációt, amivel már egyenlő esélyekkel (sőt, még akár nagyobbal is) indulhatsz a babaprojektbe.

A gyógyszeres kezelések, életmódterápiával együtt tudnak csak igazán hatékonyak lenni, ráadásul a születendő gyermek egészsége érdekében is érdemes előbb rendbe tenni a saját hormonális egyensúlyod.

PCOS esetén a várandosság kockázati tényezői:

korai vetélés

(hiperinzulinémia, LH, kevés progeszteron)

terhességi cukorbetegség

(GDM)

terhességi magas vérnyomás

koraszülés eshetősége

Azonban célzott táplálkozással ezek ellen is sokat tehetünk.
Ezért jobb, ha már rendet teremtettél magadban, még a baba érkezése előtt, így sok rizikófaktort tudsz csökkenteni.

Fontos!

Ez az egész elsősorban RÓLAD szól, a te egészségedről, jó közérzetedről, önbecsülésedről és lelkiállapotodról.
Nem kell mindent alávetni a babaprojektnek!

Nem szentesíti a cél az eszközt!
Nem kell összeszorított foggal mindent kipróbálni és mindent elviselni!

- Nem a te kudarcod ez az egész!

Nem azért kell mindent IS megtenned, hogy végre jöjjön az a baba, hanem azért, hogy tökéletesen rendben legyél, és akkor JÖNNI FOG, amikor jónak látja.

Válts szemlélet!

Legyél most TE a fókuszban, hidd el semmit nem veszítesz vele!

Vegyél részt a webináron és:

megtudod melyik láncszemek szorulnak megerősítésre

kapsz egy kerek képet a női test működéséről, kizárólag tudományos alapokon

konkrét tennivalókat kapsz amik útba igazítanak a hétköznapokban, hogy biztosan tudd éppen merre is haladsz és ezáltal

közelebb kerülhetsz magadhoz, a nőhöz.

Visszanézhető lesz?

Igen, még 5 napig elérhető lesz és vissza tudod nézni, valamint emailben válaszolok a kérdéseidre, amit nem volt lehetőséged feltenni az előadás során.

Csatlakozz te is

A webináriumon beszélünk majd:

női és férfi működésről

szükséges laborvizsgálatokról

táplálkozásról

mozgásformákról

gyógyteákról

étrendkiegészítőkről

lélekről

Mindezt úgy mondom el, mint aki járt már ott ahol most ti, és ismerem, átérzem és megértem amin keresztülmentek.

A webinár két részből fog állni, egy kis szünetet közbe iktatva, mivel sűrű lesz, sok információval, nem árt megszusszanni egyet.

A végén pedig megbeszéljük a kérdéseiteket!

A részvételi díj:

8200 HUF / 100 RON

Dátum:
Aug. 30 – Szerda,
17 órától (HU)
18 órától (RO)

Időtartam: kb. 2,5 óra.

❗️ A helyek száma limitált. A jelentkezés lezárul, ahogy a helyek beteltek.

❗️ A legközelebbi lehetséges Babatervező webinárium dátuma még nincs meg ezért, menj biztosra, foglald le a helyed most!

Aki mesélni fog neked

Dali-Halmágyi Csedén vagyok, PCOS- ben érintett dietetikus.

Oklevelemet a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem Táplálkozástan és dietetika karán szereztem.
Első kézből ismerem mit jelent megélni a tüneteket, majd megkapni a diagnózist és a rendelőből sírástól folytogatva kisétálni mert nem is tudod milyen szörnyűségeket rejt magában ez a jövőre nézve.

Engem ez indított el azon az úton amin járok. Ez által ismertem meg a NŐI test elképesztően összetett működését, emiatt volt sok „aha” élményem és emiatt segíthettem még sok nőnek közelebb kerülni önmagához. Ha a PCOS által elkezdesz jobban odafigyelni magadra, már megérte! Amikor megértetted a működését és megtanultad kordában tartani, már semmilyen hátrányt nem jelent. Olyanná válik, mint egy testi adottságod, mint a szemed színe vagy a magasságod. Egész életedben veled marad, de rajtad áll milyen viszonyba kerülsz vele…

Dali-Halmágyi Csedén

a CseDiet alapítója
Dali-Halmágyi Csedén - Dietetikus és Női Hormonális tanácsadó

Ha esetleg érdekel

Ezt mondták a résztvevők a korábbi webináriumokról

A januári és márciusi webinárium visszajelzései:

Mi tetszett a legjobban?

Dietetikus kolléga visszajelzése: Kritika nincs 🙂 Annyira természetesen önmagad vagy, nagyon jó hangot találsz meg a hozzád fordulókkal, és a tudásod meg hatalmas, látszik, hogy érted és átlátod a dolgokat, illetve az egyéni saját tapasztalatok nyilván ezeket csak megerősitik, és meg hitelesebbé teszik. Szerintem nagyon logikus volt a felépitése az egésznek, es amit csak tudtál érintettél, úgy, hogy egy mezei ember számára is totálisan értheto volt! 🙂 De nekem is jó volt igy mindent összefoglalva újra hallani!

Szuper volt a tegnapi webinárium! Annyira összeszedett volt, annyira lényegretörő, informativ. Nem mellesleg, annyira emberi, laza hangvételú miközben érezni lehetett a felkészültséget, szakértelmet. És ne haragudj, hogy a korodat emlitem (ami persze csak egy szám), de egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen fiatalon ennyire profi vagy minden szempontból! Gratuláció és köszönet!

Nekem minden tetszett, most voltam először nálad webináriumon. Jól esett, hogy kicsit megnyugtattál, hogy milyenek a baba összejöveteléhez tartozó arányok, de gondolom nem vagyok én ezzel egyedül, hogy minden hónap egy kicsit kudarc, egy kicsit szomórúság, viszont a legfontosabb, hogy mostmár tudatosan állunk hozzá, és mig eddig tudatalan szomorúság volt, most elkezdtük a hőmérőzést, amit javasoltál, és megyünk kivizsgálásra is, hogy időben derüljön ki ha baj van. Köszönöm tényleg, számunkra nagyon hasznos volt, és egy hatalmas előrelépés, bár csak 6 hónapja próbálkozunk és nagy a stressz, de mivel erre is kitértél már tudjuk, hogy nagyjából min kell változtatnunk a baba érdekében. 100 szónak is egy a vége HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!

Az előadás összeállítása. Szerteágazó, sok szempontot kiveséző, ugyanakkor érthetően átadott anyag.

Nagyon jó volt a tegnapi előadás, férjem is hallgatta a háttérből szinte végig. Bejött az elején és annyira lekötötte hogy leült es szünetbe vette észre hogy végig hallgatta😂 persze szünet után nem is volt kérdés, hogy hallgatja-e. Mindkettőnknek nagyon hasznos volt és sok új infót kaptam annak ellenére, hogy ebben élek egy ideje. Van étrendem, vitaminjaim, gyógyszerem stb. De így is sok új dolgot tanultam. Köszönöm szépen, remélem még lesznek liveok és webinárok!❤️🥰

A legjobban az tetszett, hogy minden fel volt vázolva, mindennek megvolt a maga sorrendje, nyugodtan és érthetően magyaráztál mindent! Nagyon köszönöm!❤️

As egész webinar nagyon tetszett, nagyon kedves és nyitotta vagy, Csedén, nagyon tisztellek!

Kellemes volt hallgatni az előadást. Motiváló hatású volt, és pozitív érzést keltett, hogy semmi sem úgy lett megemlítve, mint tiltó listás étel, hanem a “nem túl jó” illetve az “ annál jobb a … ” megfogalmazást alkalmaztad. Sok új dolgot tudtam meg.

Hogy ennyire nagyon tartalmas előadás volt, rengeteg új információval, mégis érthetően összeszedve, így a lehető legbefogadhatóbb volt.

Nagyon szuper volt az előadás! Minden benne volt, aminek benne kellett lennie! Az alapoktól végig felépítve! Sok hasznos és új infót kaptam! Nagyon összeszedett volt. A legjobban az tetszett hogy őszintén és nyíltan lehetett beszelni, nagyon közvetlen és barátságos hangulatú volt az egész, több ilyenre lenne szükség!!

Nagyon szuper volt imádtam! Végre valaki aki tart ilyen előadást! Szuper volt, Hálásan köszönöm!

  + Kedvezmények a résztvevők számára

  Ha még mindig bizonytalan vagy...

  Hogy a részletes és alapozó webinárium hatása tovább tartson, a résztvevők számára a következő kedvezményeket biztosítom:

  Mentorprogram kedvezmény

  -8200 HUF / -100 RON kedvezmény a Mentorprogramra (ha egy hónapon belül jössz)

  Konzultáció kedvezmény

  10% kedvezmény az Alap dietetikai tanácsadásra vagy Iránytű a hormonjaidhoz konzultációra (ha egy hónapon belül jössz)

  Ingyenes neked a webinárium, HA

  lefoglalod előtte a személyes Mentorprogramod.

  Csedén vagyok, dietetikus. Az én küldetésem, hogy segítsek nő társaimnak jobban megérteni a testünk jelzéseit és a betegségeink mozgatórugóit így elérve egy teljes értékű egészséges női életet.

  Copyright © 2023 CseDiet | Minden jog fenntartva | Success Perspective SRL