Mentorprogram
6 hetes

Szedd rendbe a PCOS -ed

Online Csoportos Mentorprogram

A jelentkezés lezárult! A program elkezdödőtt. Ha lemaradtál, kövess instagramon és ott majd jelzem ha még indul és mikor indul majd a jövőben.

november 6 - december 16 között

Neked mi jut eszedbe ha a PCOS re gondolsz?

A Policisztás Ovárium (petefészek) Szindróma egyik leggyakoribb hormonális zavar, ami a termékeny korú nőket illeti. Sok esetben, még manapság is diagnosztizálatlan marad, mert elbagatelizálják a vele járó problémákat.
Pedig a kimaradozó menstruáció, az erősen aknés bőr, a hajhullás, könnyen zsírosodó haj, erős szőrnövekedés, folytonos fáradtságérzet, erős édesség iránti sóvárgás, fájdalmas, görcsös vérzés nem olyan dolgok amikkel hosszú ideig együtt kellene élni…

Rendkívül fontos a problémád okának felkutatása, ugyanis a PCOS
a teljes anyagcserédet érinti, nem áll meg a hormonoknál.

A PCOS-el diagnosztizált nők több, mint fele lesz 2-es típusú cukorbeteg mire betölti a negyvenedik életévét, egészen eddig, pedig folyamatos lehet a küzdelem a plusz kilók ellen. Ezen kívül komoly szellemi megterhelést jelent ezekkel a tünetekkel együtt élni, és a szorongás meg depresszió előfordulása is gyakori a PCOS-el diagnosztizáltak körében.

Gyógymód sajnos nem létezik a PCOS-ra, nem tudjuk teljesen megszüntetni. Cserébe, viszont rendbe lehet szedni azokat a kiváltó okokat amik az életmódunkból származnak, a tüneteket meg lehet szelidíteni és akár teljesen visszaszorítani.
Meg lehet tanulni békében együtt élni a PCOS-el, és érdemes is, mert életünk végéig velünk marad…

A Szedd rendbe a PCOS-ed csoportos mentorprogram ideje alatt sorra vesszük azokat a tényezőket amik által hatni tudunk a PCOS-re. Megtanulhatod mit tehetsz magadért minden nap, hogy egyre jobban érezd magad a bőrödben. Mindezt egy megértő és megtartó környezetben teheted meg, úgy, hogy a tünetek lassú elmúlása nem a cél lesz amihez görcsösen ragaszkodni kell, hanem mellékhatása azoknak az öngondoskodó gyakorlatoknak amiket közösen építünk be a rutinodba.

- Békében élni vele

Aki a mentorod lesz 6 héten át:

Dali-Halmágyi Csedén vagyok, PCOS- ben érintett dietetikus.

Oklevelemet a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem Táplálkozástan és dietetika karán szereztem.
Első kézből ismerem mit jelent megélni a tüneteket, majd megkapni a diagnózist és a rendelőből sírástól folytogatva kisétálni mert nem is tudod milyen szörnyűségeket rejt magában ez a jövőre nézve.

Engem ez indított el azon az úton amin járok. Ez által ismertem meg a NŐI test elképesztően összetett működését, emiatt volt sok „aha” élményem és emiatt segíthettem még sok nőnek közelebb kerülni önmagához. Ha a PCOS által elkezdesz jobban odafigyelni magadra, már megérte! Amikor megértetted a működését és megtanultad kordában tartani, már semmilyen hátrányt nem jelent. Olyanná válik, mint egy testi adottságod, mint a szemed színe vagy a magasságod. Egész életedben veled marad, de rajtad áll milyen viszonyba kerülsz vele…

Dali-Halmágyi Csedén

a CseDiet alapítója
Dali-Halmágyi Csedén - Dietetikus és Női Hormonális tanácsadó

Jó helyen jársz, ha szeretnéd, hogy

Az életed egy fordulatot vegyen a PCOS-el

6 héten át heti és napi fókuszfeladatokkal vezetlek körbe az életednek azokon a területein, ahol elkél egy kis támogatás.

Mert ez a 6 hét Rólad fog szólni!


❌  Nem egy diétának való megfelelésről, magadra erőszakolva egy sablont, 

✅ Hanem valódi öngondoskodásról 

Ilyen élmény velem dolgozni

Ezt mondták az egyéni konzultációk résztvevői:

Kedves Csedén! Tegnap esti napértékelésemben rájöttem, hogy a konzultációnk is az öngondoskodás része volt. Pozitívan feltöltött, hatalmas energiát adott lelkileg, és segített megerősíteni a fejemben már megszületett gondolatot, miszerint saját raktáraim feltöltését helyezzem előtérben. Mérhetetlenül hálás vagyok!

Amikor először instagramon olvastam rólad, nagyon szimpatikus volt a precizitásod, az hogy mindenre kiterjedő felméréseket végzel. A rendkívül jó kisugárzásodnak, nyugtató személyiségednek köszönhetően könnyen meg tudtam nyílni és inkább éreztem egy baráti beszélgetésen magamat. Egy pillanatig sem éreztetted velem azt, hogy iparkodnunk kéne, minden kérdésemre részletekbe menő választ kaptam. Rengeteg hasznos tippet, kajaötletet adtál, melyek sosem jutottak volna eszembe. Nagyon hasznos, a mindennapokban könnyen beilleszthető tanácsokat kaptam az útmutató könyvecske által, melyre még ránézni is szuper, csudiszép színekkel, frankó design-nal.

Látszott rajtad, hogy nagyon értesz a szakterületeden belül mindenhez illetve különleges türelemmel, empátiával rendelkezel. Ez löketet adott ahhoz, hogy könnyebben beszélni tudjak magamról, a gondjaimról, úgy érzem, igazán egymásra tudtunk hangolódni. Ez tetszett a legjobban, viszont annak is örülök, hogy rávilágítottál arra, hogy az eredményeim alapján IR-em van, de ez nem a világ vége, odafigyeléssel javítani lehet az életvitelemen. Azt is a legjobbak közé sorolnám, hogy azt éreztetted nem vagyok egyedül, és egyéb megoldások is vannak amivel segíthetem a szervezetem míg teljesen elhagyom a fogamzásgátlót. Ez megnyugtatott, erőt és új motivációt adott. Remélem a jövőben is lehetőségem lesz veled dolgozni. Egy élmény volt!

Az tetszett a legjobban, hogy NEM felszínesen kezeled a problémákat, hanem már az elején figyelsz mindenre, ami gátolhatja a célokat (laborvizsgálat), illetve a lelki oldalra, és a megfelelő mennyiségű pihenésre is irányítottad a figyelmemet.

Nagyon tetszett, hogy minden jó tanács alá volt támasztva magyarázattal, mit miért lesz fontos változtatni. Az is szimpatikus volt hogy nem fenekestől kell felforgatnom az életem, hanem sok apró dolgon kell javítani és változtatni, ami sokkal könnyebben megvalósítható lesz. Tetszett, hogy volt lehetőség kérdezni, minden témára jutott elég idő.

Jó érzés, hogy ténylegesen beszélgettünk a problémákról. Rengeteg segítséget kaptam lelkileg is és az információk tekintetében is Megértő fülekre találtam, nem éreztem magam “kiszolgáltatottnak a helyzetem miatt. Köszönöm Csedén!

Ami a legjobban tetszett az a légkör, amit teremtettél. A szakmai oldala is fantasztikus volt természetesen és az is, hogy mindent elmagyaráztál, hogy én is érthessem mi zajlik a testemben. Azonban azért emelném ki külön a beszélgetés hangulatát, mert számomra nagyon nehéz a súlyomról, az étkezési szokásaimról vagy a testmozgásról beszélni, és abszolút megtudtam nyílni előtted. Nem éreztem egy csepp rosszallást sem, helyette viszont igazi elfogadást, bajtársiasságot és kedvességet kaptam. Pontosan tudtad mit élek át, miről beszélek és nagyon profin reagáltál rá és kezelted az egészet. Nagyon köszönöm, mert nem csak a táplálkozással kapcsolatos elveszettségem, a diagnózis miatti ijedtségem enyhítetted, de kaptam egy érzelmi löketet is azzal, hogy nem vagyok egyedül, mások is jártak ebben a cipőben. <3

  Ilyen hangulatra számíthatsz a 6 hetes Mentorprogramon is, ráadásként egy közös cél vezérelte csoport erejével együtt!

  Nézd mit tartogat a

  Szedd rendbe a PCOS-ed 6 hetes Online Mentorprogram

  Heti fókusz előadások

  24 órán át visszanézhető videó, plusz a prezentáció pdf összefoglalója, ami a tied marad

  Egyél, mozogj, pihenj Ciklustudatosan e-book

  megkapod ajándékba a program mellé

  Bevásárlólista

  Mindig legyen a polcodon lista

  Kajanapok

  receptek, tippek az elkészítéshez, #mutimiteszel kihívás

  Étrendkiegészítők ajánlása

  hatóanyagokra kitérve, akár konkrét márkát is ajánlva

  Kérdezz - felelek videók minden szerdán

  válaszolok a felmerült kérdésekre, a videók pedig a program végéig maradnak elérhetőek

  2 hetes cukormentes kihívás

  együtt legyőzzük az édesség kényszerítő erejét, és végre tied lesz a szabad választás lehetősége

  Lélek, önkép, önbizalom, öngondoskodás

  minden pénteken a lélek témában merülünk majd el

  Hormonbarát takarítószerek és kozmetikumok ajánlása

  megtanuljuk mi alapján válassz amikor vásárolsz

  A PCOS iskola előadás már 3 szor került megrendezésre és nagyon nagy sikernek örvendett.
  Ezért alkottam meg a Szedd rendbe a PCOS-ed 6 hetes programot, hogy általa még aprólékosabb, még mélyrehatóbb segítséget tudjak Nektek nyújtani a hétköznapokban.

  Visszajelzések

  A PCOS iskola korábbi résztvevőitől

  A 6 hetes Mentorprogramtól még ennél is többre várhatsz, hiszen nem csupán 2,5 órát leszünk együtt, ahogyan az előadás alatt, hanem 6 héten át minden nap hozok motivációt, iránymutatást, elgondolkodtató témákat, közös beszélgetéseket, válaszokat a kérdéseidre.

  November 6- án kezdünk és december 16-ig együtt leszünk!

  Tapasztalt dietetikusként, úgy, hogy magam is érintett vagyok,
  a legjobb minőségű információkra és megoldásokra törekszem, és azt a tudást amit 5 év alatt gyűjtöttem össze,
  most átadom neked, hogy
  sokkal hamarabb összeálljon a kép a te fejedben, és előbb juss el a számodra járható útra.

  - Találkozunk az előadáson

  Részletes tematika hetekre osztva:

  1.hét: Tedd rendbe az Alvásodat

  stresszcsökkentés és stresszekezelés

  2.hét: Szénhidrát kisokos

  vércukoregyensúly és makrók a tányéron

  3.hét: Inzulinérzékenység fokozása

  Mozgás és izomerősítés

  4.hét: Étrendkiegészítők és gyulladáscsökkentés

  5.hét: Hormonális diszruptorok, xenoösztrogének

  nagyító alatt a tisztítószereink és kozmetikumaink

  6.hét: Öngondoskodás és a lelki éhség tipusai

  Minden héten napi leosztásban is lesznek további feladatok, a heti fókusznak megfelelően, ami hétfőnként kerül fel videós kiselőadás formájában, 24 órán át lesz visszanézhető, majd pdf dokumentumban küldöm el az összefoglalóját, ami veletek marad. Szerdánként pedig ÉLŐ kérdezz-feleleket tartunk, amit a mentorprogram hat hete alatt tudtok majd visszanézni.

  Tarts velünk és

  Ezeket mind ajándékba kapod:

  Még sosem volt nálam ennyi értékes tartalom egyszerre elérhető!

  Egyél, mozogj, pihenj Ciklustudatosan e-book

  Értéke: 4990 HUF/ 60 RON

  Ünnepi receptgyűjtemény, tele hormon és vércukorbarát finomságokkal

  Értéke: 3550 HUF/ 45 RON

  A legutóbbi PCOS iskola videófelvételét vagy az Így étkezz az ünnepek alatt előadáson való részvételt - a csoportban szavazással fogjuk eldönteni, hogy melyik legyen

  Értéke: 8200 HUF/ 100 RON

  Csatlakozz te is​ a

  6 hetes csoportos mentorprogramhoz:

  Ha már régóta tervezed, hogy eljössz hozzám konzultációra, de eddig nem jött össze

  Ha az 1:1 együttműködés nem fér bele a költségkeretedbe

  Ha vonz a csoport ereje, a tematikus hetek és az én mentorálásom

  Ha szeretnél a saját fókuszodba kerülni 6 hétre, és ezután már mindig sokkal könnyebben!

  Ha sok egészséges szokást szeretnél meghonosítani az életedben

  Ha szeretnéd megajándékozni magad Karácsonyra a kiegyensúlyozottsággal, feltöltött energiaraktárakkal és egy megszelidült PCOS-el!

  A részvételi díj:

  24 590 HUF / 300 RON

  ❗️LEZÁRULT A JELENTKEZÉS!

  30 hely van a programra, foglald le a helyed időben.

  Ez csupán heti 4 098 HUF -t / 50 RON-t jelent, ennyit abszolút megérdemelsz, ráadásul rengeteg értékes tudást és gyakorlatot sajátíthatsz el ami megváltoztatja majd az életed!

  ❗️A jelentkezés november 4-én este zárul!❗️

  Csedén vagyok, dietetikus. Az én küldetésem, hogy segítsek nő társaimnak jobban megérteni a testünk jelzéseit és a betegségeink mozgatórugóit így elérve egy teljes értékű egészséges női életet.

  Copyright © 2023 CseDiet | Minden jog fenntartva | Success Perspective SRL