A jelentkezés lezárult:

Nap
Óra
Perc
Mp

A jelentkezés lezárult!

Mentorprogram
6 hetes

Szedd rendbe a PCOS -ed

Online Csoportos Mentorprogram

Dióhéjban

A Szedd rendbe a PCOS-ed csoportos mentorprogram ideje alatt sorra vesszük azokat a tényezőket amik által hatni tudunk a PCOS-re.

Megtanulhatod mit tehetsz magadért minden nap, hogy egyre jobban érezd magad a bőrödben.

Mindezt egy megértő és megtartó környezetben teheted meg, úgy, hogy a tünetek lassú elmúlása nem a cél lesz amihez görcsösen ragaszkodni kell, hanem mellékhatása azoknak az öngondoskodó gyakorlatoknak amiket közösen építünk be a rutinodba.

- Békében élni vele

Ilyen élmény volt a résztvevők számára

Ezt mondták a csoportos mentorprogramról:

Ez a hat hét sokkal többet adott nekem mint gondoltam. A felkészültséged és a tudásod mindent megért, és az, hogy erőt adtál nekünk, célt és kihívásokat, jobban segített, hogy tartsam mindet én is. A tudásanyagok mindent részletesen tartalmaztak, ami kérdésünk volt mindre választ kaptunk. A végén már kérdésem sem volt, mert a válaszaim benne voltak az anyagokban. Személy szerint én még többet is kaptam, a cukormentes kihívás végén 2018 októbere után most először volt saját menstruációm!

Pásztorné-Madár Diána

Nagyon tartalmas 6 hetet töltöttünk együtt. Rengeteg tudást szívtam magamba, amik segítségével elkezdtem egészségesebb életet élni, tudatosabb lettem legyen szó étkezésről, mozgásról stb. Mindig lelkesen vártam az újabb videókat, olvasmányokat, feladatokat. Szuper csapat jött össze, megoszthattuk egymással a gondolatainkat, nehézségeinket, örömeinket, egy kis család lettünk 😊 Sosem éreztem magam kellemetlenül, mert tudtam, hogy egy megértő, hasonló élethelyezetekkel szembe kerülő társaságban vagyok, ahol támogatjuk egymást és nem ítélkezünk. Csedén a szaktudásod, közvetlenséged számomra példaértékű, látszik, hogy szíved-lelked benne van ebben. Nagyon gyorsan elszállt az idő, hiányozni fog ez a légkör. Hálás vagyok, hogy részese lehettem és általa egy új életmód vette kezdetét 😊

Adrienn

Nekem sok új infó is volt benne, ami nem volt új, az megerősített lett. Fontos, hogy figyelembe vegyük a ciklusunkat, élethelyzetünket is és az elvárásainkat ezeknek megfelelően igazítsuk.

Rebeka

Ez a 6 hét számomra megmutatta azt, hogy az ovuláció mennyire fontos nemcsak a PCOS-es nőknek, hanem igazából minden nőnek. Egy összefogó képet kaptam arról, hogy hogyan is kell bánni/kezelni az egész ciklusomat, illetve, hogy a jelek, mennyire árulkodók lehetnek.

Laura

Többször próbáltam már önállóan nekifutni az életmódváltásnak, de hamar feladtam. Számomra ez a csoportos együttműködés nagyon motiváló volt, már most tapasztalok pozitív változásokat magamon, pl. kevesebbet puffadok és tudom, hogy ez még csak a kezdet 😊 A tányérjaim is sokkal színesebbek lettek, élvezem az új ízeket és azok kombinációit, valamint a mozgás is kezd beépülni a mindennapokba (nekem ez volt a legnehezebb, de már igényli a testem 😊) Az egyik legjobb döntésemet hoztam, amikor jelentkeztem a programra, úgy érzem, hogy jó irányba haladok és ezúttal nem adom fel. Köszönöm!!!

Adrienn

Ami nagyon hasznos volt számomra az az előre tervezés, sosem volt kedvem hozzá 😅, de a következő héten mindig olyan hálás voltam, hogy megvan. Nagyon megkönnyítette a napokat, hogy mire kell koncentràlni aznap, megkíméltem ezáltal magam sok fölösleges stressztől is.

Eszter

Nekem maga a hozzáállás, szemlélet volt eddig ismeretlen: hogy megengedő odafordulással, szeretettel, türelemmel forduljak magam és életmódváltás felé. Nem kell tökéletesnek lenni és egyből mindent 100%-osan csinálni, azzal eleve kudarcra is ítéltem magam korábban. Lehet okosan, apránként, az én igényeimre szabva alakítani ezeket az elveket és közben egyre tudatosabbá válni a mindennapokban, hosszútávon is. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ezt így is lehet.

Nagyon jól éreztem magam a program során, nagyon köszönöm a lehetőséget. ♥️ Nagyon sok új információval gazdagodtam, nagyon sokat jelentett a támogatásod. Szuper volt, hogy minden héten más téma volt fókuszban, kitértél az ételekkel kapcsolatos viszonyunk mentális oldalára is. Nagyon tetszettek a heti tematikus vacsora, ebéd, kisétkezés ajánlók, motiváltak és új ötleteket adtak. Sajnos az utolsó hetekben egy betegség miatt nem tudtam annyira aktívan követni és aktív lenni a csoportban, amit nagyon sajnálok, viszont amíg elérhető lesz a csoport (remélem sokáig), vissza fogom nézni a tartalmakat, újra és újra erőt fogok belőlük meríteni. 🥰 Köszönök mindent!

Dóra

Nem is tudom hol kezdjem! Először is nagyon szèpen köszönök mindent!🥰 Èletem egyik legjobb döntèse volt csatlakozni a programhoz! Nagyon sok mindent tanultam a 6 hèt alatt!! Úgy èrzem most màr a kezemben van a kulcs a PCOS, IR elleni küzdelemben, màr csak gyakorlatba kell ültetni a tanult dolgokat.

Számomra nagyon sokat jelentett az, ahogy Te a hat hét alatt foglalkoztál velünk. Nagyon érződött,hogy rengeteg munkád van benne,lelkiismeretesen válaszoltál nekunk minden egyes kérdésre es gyorsan! Hihetetlen nagy a tudásod,megbizható vagy és nekem nagyon tetszik,ahogy az egész PCOS témakört feldolgoztad témakörökre szedve. Nagyon hiteles vagy! Eees kimondottan tetszik,ahogy konnyen erthetoen magyarazol, ráérzel,hogy mik lehetnek a gyengéink, félelmeink és azokra is választ adsz. Számomra ez a 6 hét egy nagy nagy tudásanyagot adott,amit sehonnan nem tudtam volna így összeszedni. Vagy csak rettenetesen hosszu idö alatt... és kitudja,hogy azok mennyire megbizhato forrasok lennenek. Te meg egy megbizhato forras vagy 😁 Azért is kezdtem el ezt a 6hetet,mert rettenetes katyvasz volt a fejemben, hallottam mindent is a PCOSrol,hogy mit szabad,mit nem,de teljesen belekeveredtem es kellettek az informaciok,hogy hogyan is kezdjek bele az egészbe. Itt megkaptam mindent,ami ehhez kell :))) Még sokszor elő fogom venni a jegyzeteimet és valószinuleg Hozzad is jelentkezni fogok egy kis utankovetesre. 🙂 Koszonok szepen mindent! Szuper volt ez a 6het!

Számomra a ciklusom működésének megtanulása volt a legmeghatározóbb illetve minél nagyobb szeretettel fordulni önmagamhoz ,megérteni mi miért és hogyan működik. Nagyon hasznos volt számomra,ugyanis több hónapnyi menstruàció nélkül is megfogant a kisbabánk a 6 hét végére:)

Az első,amit kiemelnék az az,hogy mennyire sokat segítettél abban,hogy ne görcsöljek rá arra,hogy most minden tiltólistás számomra és mostantól semmit nem ehetek,minden másképp lesz,mint eddig. Ettől rettegtem eddig, ezért is szantam rá magam nehezen,hogy valamit kezdjek a PCOS-emmel. Azt láttam magam előtt,hohy innentől kezdve semmit nem ehetek,amit eddig szerettem. De nem így van! Lényeg,hogy fokozatosan hozzam a változást és legyek körültekintő, átgondolt. Hihetetlen felszabadító érzés. Másik pedig az új ízekhez való hozzáállás példaja, ezt azota a csaladomban is mondogatom ha új izek megismerése kerul terítékre. :)) Nagyon sok mindent tudnék még irni, de azt hiszem a félelmeim felszabadítása az étkezéssel kapcsolatban a legkiemelendőbb. Koszonom! :))

Minden nap örömmel vártam a videókat, feladatokat. A csoport sokszínűsége, a felmerülő kérdések, Csedén válaszai mind megnyugtattak arra nézve, hogy az állapotommal nem vagyok egyedül. Kérdések vetődtek fel bennem, sok mindenre választ kaptam. Végig úgy éreztem, egy összetartó közösség áll mellettem, így minden sokkal könnyebb volt.

Timea

  Legyél te is része a következő Csapatnak!

  Aki a mentorod lesz 6 héten át:

  Dali-Halmágyi Csedén vagyok, PCOS- ben érintett dietetikus.

  Oklevelemet a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem Táplálkozástan és dietetika karán szereztem.
  Első kézből ismerem mit jelent megélni a tüneteket, majd megkapni a diagnózist és a rendelőből sírástól folytogatva kisétálni mert nem is tudod milyen szörnyűségeket rejt magában ez a jövőre nézve.

  Engem ez indított el azon az úton amin járok. Ez által ismertem meg a NŐI test elképesztően összetett működését, emiatt volt sok „aha” élményem és emiatt segíthettem még sok nőnek közelebb kerülni önmagához. Ha a PCOS által elkezdesz jobban odafigyelni magadra, már megérte! Amikor megértetted a működését és megtanultad kordában tartani, már semmilyen hátrányt nem jelent. Olyanná válik, mint egy testi adottságod, mint a szemed színe vagy a magasságod. Egész életedben veled marad, de rajtad áll milyen viszonyba kerülsz vele…

  Dali-Halmágyi Csedén

  a CseDiet alapítója
  Dali-Halmágyi Csedén - Dietetikus és Női Hormonális tanácsadó

  Jó helyen jársz, ha szeretnéd, hogy

  Az életed egy fordulatot vegyen a PCOS-el

  6 héten át heti és napi fókuszfeladatokkal vezetlek körbe az életednek azokon a területein, ahol elkél egy kis támogatás.

  Mert ez a 6 hét
  Rólad fog szólni!

  Nem egy diétának való megfelelésről, magadra erőszakolva egy sablont

  Hanem valódi öngondoskodásról

  Nézd mit tartogat a

  Szedd rendbe a PCOS-ed 6 hetes Online Mentorprogram

  Heti fókusz előadások

  24 órán át visszanézhető videó, plusz a prezentáció pdf összefoglalója, ami a tied marad

  Egyél, mozogj, pihenj Ciklustudatosan e-book

  megkapod ajándékba a program mellé

  Bevásárlólista

  Mindig legyen a polcodon lista


  Kajanapok

  receptek, tippek az elkészítéshez, #mutimiteszel kihívás

  Étrendkiegészítők ajánlása

  hatóanyagokra kitérve, akár konkrét márkát is ajánlva

  Kérdezz - felelek videók minden szerdán

  válaszolok a felmerült kérdésekre, a videók pedig a program végéig maradnak elérhetőek

  2 hetes cukormentes kihívás

  együtt legyőzzük az édesség kényszerítő erejét, és végre tied lesz a szabad választás lehetősége

  Lélek, önkép, önbizalom, öngondoskodás

  minden pénteken a lélek témában merülünk majd el

  Hormonbarát takarítószerek és kozmetikumok ajánlása

  megtanuljuk mi alapján válassz amikor vásárolsz

  A PCOS a teljes anyagcserédet érinti, nem áll meg a hormonoknál.

  A PCOS-el diagnosztizált nők több, mint fele lesz 2-es típusú cukorbeteg mire betölti a negyvenedik életévét, egészen eddig, pedig folyamatos lehet a küzdelem a plusz kilók ellen és termékenységi gondok léphetnek fel. Ezen kívül komoly szellemi megterhelést jelent  a tünetekkel együtt élni, és a szorongás meg depresszió előfordulása is gyakori a PCOS-el diagnosztizáltak körében.

  Gyógymód sajnos nem létezik a PCOS-ra, nem tudjuk teljesen megszüntetni. Cserébe, viszont rendbe lehet szedni azokat a kiváltó okokat amik az életmódunkból származnak, a tüneteket meg lehet szelidíteni és akár teljesen visszaszorítani. Meg lehet tanulni békében együtt élni a PCOS-el, és érdemes is, mert életünk végéig velünk marad…

  Részletes tematika Hetekre osztva!

  1.hét: Tedd rendbe az Alvásodat

  Stresszcsökkentés és stresszekezelés

  2.hét: Szénhidrát kisokos

  Vércukoregyensúly és makrók a tányéron

  3.hét: Inzulinérzékenység fokozása

  Mozgás és izomerősítés

  4.hét: Étrendkiegészítők és gyulladáscsökkentés

  Tudományos bizonyítékon alapuló, ésszerű támogatás

  5.hét: Hormonális diszruptorok, xenoösztrogének

  Nagyító alatt a tisztítószereink és kozmetikumaink

  6.hét: Öngondoskodás és a lelki éhség típusai

  Elmélyülés, összefüggések vizsgálata holisztikus szemléletben

  Minden héten napi leosztásban is lesznek további feladatok, a heti fókusznak megfelelően, ami hétfőnként kerül fel videós kiselőadás formájában, 24 órán át lesz visszanézhető, majd pdf dokumentumban küldöm el az összefoglalóját, ami veletek marad. Szerdánként pedig ÉLŐ kérdezz-feleleket tartunk, amit a mentorprogram hat hete alatt tudtok majd visszanézni.

  Niki visszajelzése

  Nagyon sok gondolat és érzés kavarog bennem az elmúlt 6 hétről, és mind egyaránt pozitív!!! Ez alatt az időszak alatt sok önismeretet tanultam, választ kaptam nagyon sok miértre!

  Mióta tudok a PCOS-ről, SENKI nem hívta fel a figyelmet az alvás fontosságára, pedig most már érzem, hogy igen is nagyon sok minden múlik rajta! Sose mondták, hogyan étkezzem, csak annyit kaptam, hogy egyek sokszor keveset, maximum 1500 kcal-t, figyeljek arra, hogy ne menjen a ch mennyisége 150-160 g fölé… de igazából azon kívül, hogy a 2 óránként ehetékem volt és szenvedtem, nagyon semmi nem változott. A 6 hét alatt, megtanultam hogyan egyek okosan, mire figyeljek. Jókat eszek, figyelek a testemre és még a mérleg nyelve is elindult lefelé. Nem beszélve arról, hogy figyelve a ciklus támogatásra, sokkal jobban érzem magam!

  Természetesen minden orvos hangsúlyozza a mozgás fontosságát is. De senki nem magyarázta el, hogy miért is érdemes mozogni? Az étrendiegészítés is értelmet nyert számomra. A kezeljük a PCOS-t egyik oldala nálam azonnal az étrendkiegészítéssel kezdőtött… De a „piramis” többi részét senki nem alapozta meg. Ahogy tanultuk is, szinte feleslegesen szedtem bármit is addig, még a többi pillér nem volt megalapozva. A hormonális disztruptortokkal kapcsolatban elindítottam egy folyamatot. Sok mindenre odafigyelek már. Hosszú folyamatnak érzem mire a legtöbb dologra oda fogok tudni figyelni. Az utolsó hét anyaga nagyon sokat adott számomra lelkileg. Nagyon nagyon sok hasznos és tanulságos dolgot tanultam. Nagyon tetszett, hogy hetekre le lettek bontva a témák, és hogy egy téma feldolgozása után volt lehetőségünk kérdezni. Teljesen és komplexen rá láthattunk mindenre.

  A 6 hét alatt nagyon sokat adott az, hogy kialakult a csoportban egy családias hangulat. Sok ötletet osztottunk meg egymással, sok támogatást, adtunk és kaptunk is. Köszönöm, hogy kedves embereket ismerhettem meg általad.

  Külön KÖSZÖNET Neked, Csedén!! A hetek alatt végig érződött a támogató attitűdöd, amit korábban sosem éreztem a problémámmal kapcsolatban. Ha belegondolok, én is csak „egy voltam” a sok ember közül. VISZONT végig éreztem a támogatásod, a közösség és külön személyeink irányába egyaránt. Sosem éreztem azt, hogy számodra ez csak egy monoton munka, amit el kell végezni. Végig szíved és lelked is benne volt. Varászlatos személyiséged nagyon sokat adott hozzá!! Fizikailag és mentálisan is sokat kaptam általad.

  Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a munkásságod alá kerültem. Folytasd azt, amit és ahogyan elkezdtél, és nagyon sok boldog nővel fogszt találkozni!!!

  A résztvevők akik kitöltötték a kiértékelő formot
  100%-ban
  ajánlanák másoknak is a programot

  Egyik kedves csoporttag kinyomtatta az összes anyagot, amit a 6 hét során a program nyújtott. Nézzétek mennyi színes és hasznos tudásanyag és segítség!

  Visszajelzések

  A fókuszvideókról és a facebook csoportból

  6 héten át minden nap hozok motivációt, iránymutatást, elgondolkodtató témákat, közös beszélgetéseket, válaszokat a kérdéseidre

  Április 1- én kezdünk és május 12-ig együtt leszünk!

  Figyelem!

  A következő ilyen lehetőség csak júniusban lesz.

  Tapasztalt dietetikusként, úgy, hogy magam is érintett vagyok,
  a legjobb minőségű információkra és megoldásokra törekszem, és azt a tudást amit 5 év alatt gyűjtöttem össze,
  most átadom neked, hogy
  sokkal hamarabb összeálljon a kép a te fejedben, és előbb juss el a számodra járható útra.

  - Találkozunk a csoportban -

  Miért ajánlom ezt a Csoportos Mentorprogramot neked?

  Sok érv szól mellette. Azon kívül, amiket már olvashattál a korábbi résztvevők visszajelzéseiből, van még néhány dolog, amit kiemelnék:

  ❤️ Olyan szintű odafigyelést és támogatást tapasztalhatsz meg, ami ritkaság a mostani egészségügyi rendszerekben.
  ❤️ Megértheted az összefüggéseket és egy átfogó képet kapsz nőként.
  ❤️  3 orvos is részt vett a korábbi programban és nagyon jó visszajelzéseket adtak

  Jól hangzik! Erre van szükségem.

  Tarts velünk és

  Ezeket mind ajándékba kapod:

  Nézd mennyi értékes tartalomhoz jutsz egyszerre!

  Egyél, mozogj, pihenj Ciklustudatosan e-book

  Értéke: 4990 HUF/ 60 RON

  A legutóbbi PCOS iskola videófelvételét

  Értéke: 8200 HUF/ 100 RON

  Ünnepi receptgyűjtemény, tele hormon és vércukorbarát finomságokkal

  Értéke: 3550 HUF/ 45 RON

  Csatlakozz te is​ a

  6 hetes csoportos mentorprogramhoz:

  Ha már régóta tervezed, hogy eljössz hozzám konzultációra, de eddig nem jött össze

  Ha az 1:1 együttműködés nem fér bele a költségkeretedbe

  Ha vonz a csoport ereje, a tematikus hetek és az én mentorálásom

  Ha szeretnél a saját fókuszodba kerülni 6 hétre, és ezután már mindig sokkal könnyebben!

  Ha sok egészséges szokást szeretnél meghonosítani az életedben

  Ha szeretnéd megajándékozni magad kiegyensúlyozottsággal, feltöltött energiaraktárakkal és egy megszelidült PCOS-el!

  A részvételi díj:

   43.000 HUF / 525 RON

  Early Bird ár! Január 21-ig.

  Early bird ár: 
  28.600 HUF / 375 RON

  ❗️ 30 hely van a programra, foglald le a helyed időben.

  Ez csupán kb. heti 7 kávé árát jelenti, ennyiért rengeteg értékes tudást és gyakorlatot sajátíthatsz el ami megváltoztatja majd az életed!

  ❗️A jelentkezés március 30 -án este zárul!❗️

  Figyelem!

  A jelentkezés lezárult, a következő lehetőség csoportos mentorprogramra csak júniusban lesz.

  Korábbi résztvevőknek

  Részt vettél már korábban is, de szeretnél újra csatlakozni?

  Ha már részt vettél az előző programban, de úgy érzed, hogy szeretnéd folytatni, tovább vinni a lendületet és csatlakoznál most is a csoporthoz, akkor neked van egy különleges ajánlatom.

  Március 24-ig ugyanabban az árban csatlakozhatsz, mint múltkor. Részvételi szándékodat jelezd nekem emailben és küldök ehhez kupont. Ráadásul 👇

  Ajándékba kapsz egy 30 perces

  1:1 személyes konzultációt

  Csedén vagyok, dietetikus. Az én küldetésem, hogy segítsek nő társaimnak jobban megérteni a testünk jelzéseit és a betegségeink mozgatórugóit így elérve egy teljes értékű egészséges női életet.

  Copyright © 2024 CseDiet | Minden jog fenntartva | Success Perspective SRL